Despre

Am crescut și am făcut școala în Drobeta Turnu Severin. Am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova. 

Am lucrat câțiva ani în București, în domeniul IT, iar în 2012 m-am întors în Severin și am ales să investesc aici, deschzându-mi o firmă, tot în domeniul IT. Activitatea principală este realizarea site-urilor, aplicațiilor și portalurilor web. O parte dintre proiectele la care am lucrat sunt în domeniul educației: platforme pentru profesori și pentru elevi.

Sunt implicat în proiecte civice și asociații, în special tot din domeniul educației. Am fondat un club de IT în Drobeta Turnu Severin și am oferit cursuri gratuite de IT pentru tineri.

Una dintre pasiunile mele este promovarea bogățiilor turistice și culturale ale zonei noastre, în acest sens am lansat un site de informare tursitcică.


M-am implicat în politică în 2016, în USR, fiind membru fondator al filialei din Drobeta Turnu Severin. Pe lângă activitățile organizatorice, m-am preocupat de urmărirea activității administrăției locale, analizând bugete, cheltuieli, licitații, achiziții, și propunând o serie de proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții în Drobeta Turnu Severin.